luni, 8 martie 2010

Matematica.


Gen din nou ora de mate...Luni 8.03.2010.Afara ninge linistit si in clasa...matematica.
Progresia geometrica,progresia aritmetica,etc..etc.asta ar fi trebuit sa avem fiecare dintre noi in cap in acel moment,dar fiecare se gandea cum sa scape mai repede de matematica.Ca in fiecare ora,Mihaela isi petrece timpul la tabla.Toti ne rugam ca doamna diriginta sa nu il lase pe domnul profesor Manea sa ne fure ora de dirigentie si sa facem matematica.
Fata de restul orelor de matematica,azi domnul Manea a fost foarte bine dispus,oferindu-ne chiar si pauza.Tot azi la ora de matematica pe langa progresia aritmetica si cea geometrica,elevii clasei 9B au invatat sa spuna o teorema pe ritmuri de rapp.
Da,ati citit bine.Azi la ora de matematia am spus teoreme pe ritmuri de rapp.Domnul profesor a avut o dimineata atat de placuta si o zi atat insorita incat ne-a spus chiar si bancuri,cu olteni,canadieni,etc.

10 comentarii:

  1. Da...gen=))) azi chiar am si raspuns la mateeee:x euuu:O:O=))))))) la mateeee.
    Oricum...GEN-iale ore.Genialii de NOI:x 9BBB.pentru ca noi chiar suntem o clasa UNITA.:x

    RăspundețiȘtergere
  2. Gen mateee:x gen faza cu ciprian=)) cu su-su-su-suma =))) a fost penalaaa. pana si profu` radeaa cu lacrimi.:x
    asa ora mai rar>:)
    si DA Loredana mea a rasp la ore=))) nu imi venea sa crd:-o

    RăspundețiȘtergere
  3. Aaa si gen am uitat=))
    cine are idei,opinii,articole..orice pentru ca blogul nostru sa fie mai frumos se poate adresa pe idul de messenger baga.wattzi@yahoo.com >:)

    RăspundețiȘtergere
  4. DAP.Pe zi ce trece suntem tot mai uniti.:x Fiecare in felul lui a ajuns sa tina catusi de putin la ceilalti. Si asa ne-am inceput noul drum ,drum care ne va trece de la varsta copilariei la varsta adolescentei si in acest timp vom acumula amintiri de care ne vom aduce aminte cu drag mai tarziu. Ne vom aminti de ,, NOI , GENIALI DE LA 9 B '' :*:X , de orele de mate, cand ne gandim cum sa scapam mai repede , de orele de istorie cand in minte nu avem decat dorinta de a nu ramane corigenti, de orele de informatica la care ne amuzam copios (jovana) si nu in ultimul rand orele de fizik la care ne luptam cu forte pt a rezolva problemele care pentru noi sunt in chineza.Ne vom aduce aminte de boacanele pe care le facem si ne vom dori sa fim din nou ca si acum niste copii zglobii ,plini de viata si de energie si cu zambetele largi pe fete.

    RăspundețiȘtergere
  5. Bv Mimo......Super Blog .....e un inceput...From:Theo...MimO's Boss...:)):)))

    RăspundețiȘtergere
  6. SaMsOn :))martie 09, 2010

    hehe,avem ji blog :D e bn,e un inceputh :P doar k 3 sa fim ji noi mai uniti/:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Cristina :)martie 09, 2010

    oo da trebuie sa fim uniti de-a binelea. pt k inca nu prea suntem .... si acesta ar putea fi un inceput ...:-j in orice caz bv mimo si cn a mai fct blog-ul asta si oricum cel putin eu am inceput sa tin la voi .. colegutzii>:D<. Iar ora de mate a fost penala :))):)) bvoo =D>=D> >:D<

    RăspundețiȘtergere
  8. Ca sa vezi lipsesc si in poza :)) , deci bafta ruptura musculara :P ( by Behrcea)

    RăspundețiȘtergere
  9. Care zice ca nu suntem uniti?Prefer sa se zica, dezorganizati , caci, ca orice clasa de a 9-a stem la inceput, inca incepem sa ne cunoastem , fiecare dintre noi are o parere despre celalalt, ca sa nu mai zic de " cap de ou" , dar daca te uiti bine, e si el om.Incet incet trecem peste asemenea aparante, o sa fim o " familie" gen 4 ani de zile asa ca nu mai comentati atata ca il chem pe nemilosu ( by Behrcea )

    RăspundețiȘtergere
  10. ''Ba voi intelegeti ce facem noi aici?'' am zis ''Buna ziua tuturor,iata ce ne propunem astazi pentru ca e ziua de baza a noastra...'' si apoi ''scrieti!'' ca daca nu ''ai unu azi..'' asa ca ''notati domnilor!'' .......:)) By Theo ...Thank you ....

    RăspundețiȘtergere